Lady Gaga ka njoftuar realizimin e një dokumentari të ri që do t’ua japë fansave një hyrje në jetën e saj.

Dokumentari është i titulluar Gaga:Five Foot Two, dhe do të jetë në dispozicion në rrjetin e transmetimeve, Netflix.

Filmi do ta ketë premierën në Festivalin e Filmit në Toronto më 22 shtator, dhe do të dalë në Netflix në po të njëjtën ditë, raporton Ptichfork.