Prej disa orësh qyteti i Laçit është i rrethuar nga flakët, ndërsa nuk është marrë asnjë masë nga ana e autoriteteve. Banorët të frikësuar bëjnë apel për ndihmë, pasi zjarri që tash ma shkrumbuar pyjet përreth po i afrohet në mënyrë të frikshme qytetit.

Qytetarët e kanë denoncuar me VIDEO atë që po ndodh në qytetin e Laçit. Denoncimi i qytetarëve është bërë publik nga ana e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Ja çfarë shkruan ish-kryeministri:

Laçi në rrezik nga flakët!

Dënojë braktisjen e plotë nga qeveria!

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital që denoncon indiferencën totale të shtetit ndaj kësaj gjendje! sb

“Mirembrema Doktor

Ne Sanxhak lagjen e Lacit nuk po marrin masa fare per shuarjen e zjarrit,po e vendosin vet njerzit me qellim”