Shërbëtori i popullit, ashtu sic ka dëshirë t’i referohet vetes, deputeti i AKR’së, Labinot Tahiri, i është kundërpërgjigur Frashër Krasniqit për çështjen e komandantëve, duke thënë se nuk bën të fyhen të gjithë komandantët.

Tahiri i ka thurur elozhe edhe liderit të tij Behgjet Pacolli duke thënë se e falënderon që i ka dhënë mundësi të jetë ‘shërbëtori i popullit’.

“I drejtohem popullit se nuk kam ardhë në Parlament dhe nuk kam marrë vota për të krijuar urrejtje mes nesh. E falënderoj shumë zotin Pacolli që me gjithë insistimin e tij për dekorimin tim me numrin 10 une t’i jem në shërbim të popullatës. Dua t’i drejtohem zotit Krasniqi se pot ë mos ishin ata komandantë as zoti Mikullovci nuk do të ishte këtu duke folur shqip”, ka thënë Tahiri.