Kylie Jenner më në fund ka shpjeguar se pse ajo u nda nga Tyga.

“Nuk kishte absolutisht asnjë gjë të gabuar me mua dhe Tyga. Ai dhe unë gjithmonë do të kemi një lidhje”, ka thënë 20-vjeçarja.

“Nuk kishte asnjë luftë mes nese, por ne vendosëm se jam vërtetë e re. Nuk dua të shikoj prapa për pesë vjet dhe të ndjehem sikur ai mori diçka prej meje”, ka thënë Kylie në një episod të “Life of Kylie”.