Kylie Jenner edhe më tej vazhdon të jetë në qendër të medias rozë.

E bukura e familjes Kardashian ka një trup të përkryer dhe kjo sigurisht falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer.

Me anë të një videoje të shpërndarë në llogarinë e saj në Instagram ajo ka treguar se ka një fizik tejet të formësuar.