Mund t’iu duket e cuditshme por ka njerëz që janë larguar nga vendi ku kanë prenotuar të kalojnë pushimet, vetëm sepse ka shumë mushkonja! Nga ana tjetër, edhe ata që I zë gjumi nën ccadër, nuk janë më të paktë. Përgjigjia është e njëjtë për secilin nga rastet! Stiderm!

Stiderm gel eshte nje produkt dermatologjik qe ka ne permbajtje Mepyramine maleate, lidokaine klorhidrat dhe dexpanthenol. Mepyramine maleate eshte nje molekule me efekt anti histaminik, anti alergjik dhe anti inflamator; lidokaine klorhidrati ka efekt anestezik lokal dhe dexpanthenoli ka efekt epitelizues dhe rigjenerues. Ne kete menyre, Stiderm gel eshte kombinimi i tre molekulave te ndryshme me efekte antipruritike, anestezike dhe rigjeneruese. Ky kombinim i tre perberesve ne nje produkt te vetem, e ben Stiderm gel unik dhe nje produkt te zgjedhur per trajtimin dhe qetesimin e lekures ne situata dhe patologji te caktuara dermatologjike. Keto situata, qe perfshihen ne indikacionet e ketij produkti, jane:

• Djegiet nga dielli
• Djegiet e grades se pare
• Pickimet e insekteve
• Urtikarie, kruarje

Stiderm gel mund te perdoret edhe te femijet per qetesimin e rashit nga panolinat. Ne moshen 0-2 vjec duhet te merret nen mbikqyrjen e mjekut( per kohezgjatjen e perdorimit dhe siperfaqen e aplikimit).
Stiderm gel duhet te aplikohet disa here ne dite ne zonen e lezionit. Ai eshte mjaft i pershtatshem per perdorim, perhapet me lehtesi ne lekure, nuk eshte lipofil dhe nuk le njolla. Ky produkt nuk ka kufizim ne kohezgjatjen e perdorimit, por rekomandohet te perdoret per nje periudhe jo me te gjate se 7 dite.