Luana Vjollca ka publikuar një foto në Instagram ku duket mjaft e lumtur teksa po shikon diku/dikë dhe shkruan se ndihet e mbuluar nga lumturia.

Luana më parë është folur se është një lidhje me Krenar Çoçajn edhe pse nuk ka konfirmuar asgjë zyrtarisht.

A është Krenari ai që po e bën të lumtur?