Këngëtarja Rita Ora sot na ka zbuluar përmes postimit të saj të fundit se kush e ka ndihmuar për të sjellë një ndryshe kësaj here!

Ajo ka pozuar me një shall të lidhur në qafe ku duket si një pariziene dhe na ka treguar se ka qenë dora e së ëmës Verës, e cila i ka këshilluar këtë detaj.

 Po kështu edhe Vera, është emocionuar nga gjesti që e bija ka ndarë me ndjekësit dhe është shprehur në profilin e vetë: “Kur fëmijët të vlerësojnë për gjëra të vogla, kjo do të thotë se ke bërë diçka ashtu siç duhet!”, duke u ndjerë një nënë e bekuar për vajzën që ka.

E kemi parë se Rita përveç bukurisë, ka marrë nga e ëma edhe një stil të adhurueshëm