Një foto e postuar në rrjetet sociale nga analisti Ilir Kulla, ka zbuluar me kë po e kalon darkën Presidenti i vendit Ilir Meta.

Kreu i shtetit shqiptar duket mjaft sportiv përballë Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferri.

Kulla njihet si mik i Metës dhe Xhaferrit.