Greta Koçi është një nga këngëtaret më të përfolura pas ndryshimeve në pamjen e saj, por dhe për shkak të postimeve provokuese.

Ajo ka habitur me nëj nga thëniet e postuara në Instagramin e saj, pasi duket se dikush nuk e ka trajtuar siç  e meriton.

‘Kurrë mos u dashuro me dikë që të trajton si të ishe diçka e zakonshme’-shkruan këngëtarja. Nuk dihet nëse Greta është në nëj lishje dashuri, pasi ajo ka preferuar të mbajë larg medias jetën e saj private.