Deputetja nga radhët e koalicionit LAA, Mimoza Kusari-Lila tha sot se kriza politike po i kushton Kosovës me humbje të mëdha dhe se ekziston mundësia e mbajtjes së zgjedhjeve tjera të jashtëzakonshme.

Ajo tha se nuk duhet të vazhdojë thellimi i krizës që po bie mbi qytetarët e vendit.