Shkallët elektrike mund të bëhen të rrezikshme kur ngarkohen me bagazhe shumë të rënda. Është ky alarmi i lëshuar “Network Rail”, një shoqëri angleze që kontrollon stacionet e trenave dhe që verifikon imazhet e telekamerave të sigurisë në lokalitete të ndryshme.

Protagonistët e videove janë gjithnjë pasagjerët, të cilët me valixhe të rënda në duar, bëjnë lëvizje të gabuara apo të rrezikshme.