Një grua e suksesshme dhe famshme si ajo, medoemos do ketë ndihmë rreth shtëpisë.

Këngëtarja Tuna Sejdi, e rafinuar si gjithmonë, edhe shërbëtoren e ka zgjedhur me klas dhe shije.

Ajo është bërë nënë dhe më shumë se asnjëherë ka nevojë të ketë dikë afër për t’i ndihmuar me djalin e gjërave që nevojiten gjatë një dite.

Dhe zgjimi për të është tejet i ëmbël.

Tuna ka publikuar në profilin e saj në instagram një fotografi të mëngjesit që i ka përgatitur gruaja që punon për të.

Me fruta mali e banane dhe një biskotë, ajo është kujdesur që Tuna të ushqehet shëndetshëm me të filluar ditën.