Të gjithë mund të kemi parë foto që tregojnë madhështinë e ndërtesave në Dubai të Arabisë Saudite. Teknologjia dhe ndërtimet jashtë çdo rregulli të inxhinierisë kanë habitur botën.

Një vend i shkretë u kthye për një kohë jo shumë të gjatë në qytetin më madhështor në të gjithë botën.

Fotoja e fundit që është shkrepur është një fotografi mbi re ku dallohen disa nga kullat më të larta të Dubait që kanë dalë mbi re. Kushedi si është pamja atje lart.