Çifti mjaft i përfolur i emisionit “Love Island” duket se ka lënë pas të gjithë zhurmën e krijuar rreth marrëdhënies së tyre dhe ka nisur pushimet në Ibiza.

Rykard Jenkins dhe Rachel Fenton janë fotografuar në momente mjaft romantike në plazh ku nuk mungojnë edhe skenat e nxehta.