Flota më e fuqishme britanike është kthyer prapë, fotot e para të kësaj flote janë madhështore.

Ky është udhëtimi i parë dhe është bërë me qëllim për të dërguar mesazh te aleatët britanik, transmeton arbresh.info.

Kjo flotë kushton 3 bilion £ dhe ka një ekuipazh të zgjedhur prej 700 vetash.