Kamerat e sigurisë e kanë incizuar një mashkull i cili del nga lokali, i afrohet rrugës, e hap “dyqanin” dhe në mënyrë nonshalante e kryen nevojën në mes të rrugës nëpër të cilën kalonin veturat.

Kjo shfaqje e djaloshit arrogant si duket nuk i kishte pëlqyer një vozitësi të kamionit prandaj vendosi ta “freskojë” pak!

Shikoni videon: