Aktorja e mirënjohur e “Dashuri e pafund”, Hazal Kaya ka dhënë një interistë për Milliyet. Së shpejti, pritet të publikohet në Fox TV projekti i saj më i fundit por për Filiz kjo periudhë nuk ka qenë aspak e lehtë. “Jam diabetike dhe shpesh ndihem e dobët fizikisht. Duhet të hiqja disa kilogram për këtë rol por është thuajse e pamundur për shkak të sëmundjes” – është shprehur ajo. “Kritikat kanë qenë të shumta por kjo ndodh kryesisht me aktoret, nuk disktohet pesha kur bëhët fjalë për një aktor. Mendoj se kjo nuk është e drejtë. Nuk ka rëndësi kaq shumë pamja. Duhet të lexoni më shumë libra, të dëgjoni më shumë muzikë, të shihni shumë filma, për të kuptuar se nuk qëndron gjithçka tek aparenca. ” – shtoi aktorja.