Trashëgimtarja e Topshopit, Chloe Green është shfaqur me një unazë diamanti në dorë ndërsa është në praninë e kriminelit të famshëm Jeremy Meeks.

Sipas rrjeteve sociale, mendohet se kjo është një dhuratë nga ana e tij për të simbolizuar dashurinë mes tyre.

Vlera e unazës arrin në 3.8 bilionë paund dhe është zbuluar nga ndjekësit prej postimeve që bëjnë së bashku.

Nuk dihet nëse bëhet fjalë për ndonjë dhuratë pasi ata nuk kanë reaguar. Edhe pse është folur për marrëdhënien e tyre, sidomos ndarjen e Jeremy nga bashkëshortja pas tradhëtisë që i bëri me milioneren, ata kanë zgjedhur që të shijojnë lidhjen.