Lisa Appelton i është kthyer të vjetrës.

Këtë javë ajo ka dalë në rrugë e veshur me një minifund, duke treguar gjithçka,

Ish banorja e Big Brother deshi të tregonte rezultatin e operacionit kirurgjik që i ka kushtuar 7 mijë euro.

Ajo kishte dalë pa sytjena, duke treguar gjoksin dhe thithkat dhe të brendshmet.