Deputeti i Vetëvendosjes tha pas përmbylljes së seancës se është hipokrizi nga ata që i kërkuan dy orë dhe nuk erdhën “S’ka qenë qëllimi që të vijnë në Kuvend pas dy orëve,  por një mënyrë elegante që të largohen nga Kuvendi dhe mos të kthehen më. Koalicioni PAN s’i ka siguruar ende numrat për ta votuar Kadri Veselin.

Gjatë gjithë kohës janë treguar të pasinqertë. Nëse i kanë numrat pse u tërhoqën së si kanë votat”, tha Konjufca. Sipas tij ky është lajm i mirë se as për Qeverinë si kanë numrat. Konjufca tha që ta hapet rruga dhe t’i mundësohet VV-së dhe LDK-së ta bëjnë Qeverinë.