Jurgen Klopp beson se Manchester City është favorit për të triumfuar në Premierligë sezonin 2017/18.

Trajneri i Lioverpooli, Jurgen klopp, ka lavdëruar Manchester Cityn për punën që po bënë në transferimin e lojtarëve dhe është i bindur se ata do të jenë favoritët kryesor për të triumfuar në Premierligë në sezonin 2017/18.

“Manchester City duhet të jetë favorit. Ata bën disa ndeshje fantastike sezonin e kaluar dhe kishin vetëm disa probleme të vogla, kështu që nuk ka dyshimi, ata janë favorit”, tha Klopp.

“Manchester City është skuadër sulmuese dhe sezonin e kaluar veçse kishin skuadër të fuqishme, derisa me blerje të reja vetëm sa janë forcuar. Kanë transferuar disa mbrojtës që do të jetë interesant për t’i parë”, tha mes tjerash Klopp.

“Manchester City duhet të jetë favorit. Ata bën disa ndeshje fantastike sezonin e kaluar dhe kishin vetëm disa probleme të vogla, kështu që nuk ka dyshimi, ata janë favorit”, tha Klopp.

“Manchester City është skuadër sulmuese dhe sezonin e kaluar veçse kishin skuadër të fuqishme, derisa me blerje të reja vetëm sa janë forcuar. Kanë transferuar disa mbrojtës që do të jetë interesant për t’i parë”, tha mes tjerash Klopp