Pasi nisën të vihen shpesh në qendër të vëmëndjes për lidhjen e tyre dhe pas një heshtjeje të gjatë nga ana e të dyve, Klea Huta dhe Elgit Doda kanë folur diçka.

Pas përgjigjes diplomatike që dha këngëtari u la të nënkuptohej se ata të dy po njiheshin. Por prej sa kohësh dhe nëse kjo njohje është si çift apo thjeshtë si miq? Këtë përgjigje nuk na e jep as Klea e cila thotë: S’besoj se përbën ndonjë ndryshim. Fjala njohje është njohje në të dyja rastet.”

Në intervistën e fundit, ndër të tjera, për lidhjen me Elgitin thotë.  ”Publiku të shijoj stinën e verës, të merresh me thashetheme është mëkat. Ju e dini mirë që mua s’më ka pëlqyer asnjëherë të flas për këtë pjesë të jetës sime”.