Për çiftin e sapomartuar Orinda Huta dhe Turjan Hyska duket se muaji i mjaltit nuk ka fund.

Aktualisht ata ndodhen në etapën e tretë të pushimeve të tyre, pikërisht në Turqi.

Këngëtarja ka publikuar një foto mjaft seksi e veshur me një palë rroba banjo tërësisht të bardha.

Ndërkohë siç mund të shohim ajo ka arritur t’i ruajë në mënyrë perfekte linjat e saj trupore duke u shfaqur në formë.