Një grumbull luanësh nuk arritën ta vrisnin një buall.

Aq shumë reziston, sa asnjë luan nuk arrin ta ngulfat.Rezistenca e buallit, detyron që luanët të largohen nga vendi i ngjarjes, shkruan lajmi.netPër më shumë luftën në mes buallit dhe luanëve