Jo të gjithë ne jemi në gjendje të pushojmë për 30 minuta në mes të ditës, madje edhe kur jemi të lodhur, shkruan independent.co.uk, transmeton lajmi.net

Por ka prej nesh, të cilët mund të shijojnë përfitime të konsiderueshme për shëndetin, produktivitetin dhe fuqinë e trurit. Dhe rezulton se ka një kohë të përkryer të ditës për të vënë një sy gjumë: 15:00.

Shumë njerëz përjetojnë përgjumje pas drekës, ju duhet të synoni të flini 20-30 minuta. Sa më shumë që e zgjasni, mund të ndiheni më të ngathët.

Kjo ndryshe njihet edhe si inercia e gjumit.