Për një kohë të gjatë Kim Kardashian ka thënë se këngëtarja dhe aktorja amerikane Cher, është një nga ikonat më të mëdha të modës.

Dhe, për numrin e muajit shtator të revistës Harper’s Bazaar Arabia, 36 vjeçarja ka vendosur që ta kthejë kohën pas, derisa ka pozuar para kamerës së fotografit Mariano Vivanco,

“Unë gjithmonë i kam shikuar femrat e tjera amerikane”, tha zonja Kardashian West.

“Unë kam rrënjë familjare të thella që janë të ngjashme me të”, shtoi Kim, e cila shfaqet mahnitëse në këto fotografi, me flokët e gjata dhe linja perfektë trupore