E famshmja Kim Kardashian është shumë femra më e komentuar në planet, sidomos për linjat trupore.

Kim së fundi ka pozuar për coverin e revistës “Hollywood reporter”, duke shkruar gjithçka rreth arritjeve në familjen e saj.

Në një foto që ajo ka postuar në rrjetin social Instagram, Kim tha fjalë të mëdha për familjen e saj, detaje të cilat i ka përmendur edhe në brendësi të revistës, në storien e përgatitur për familjen Kardashian.

Ajo përmend se familja e saj është inspirim për të dhe se familja për të është para çdo gjëje.

Si në shumë prej paraqitjeve të saj edhe në këtë të fundit, Kim dukej për mrekulli.