Kim Kardashian ka xhiruar një set të ri fotografik në rolin e zonjës së parë të Amerikës.

“Do ta ruaj si thesar këtë set fotografik gjithmonë. Faleminderit Revista Intervieë”, shkruan Kim Kardashian në fotot e publikuara në Facebook.

“Zonja e re e Amerikës, Kim Kardashian West dhe vajza e saj, North West”, shkruan revista Interview