Këngëtarja Kida mahnit me stilin e saj.

Ajo ishte e pranishme me një aheng dhe dukej për mrekulli.

Kida kishte të veshur fustan ngjyrë blu e hapur dhe është fotografuar me të dashurën e Mozzik, Loredana Zefi.

Pozita e fotos është sikur ajo të rrëzohej.