Kevin Hart edhe paditur nga një fans i cili ka thënë që sigurimi i Hart e ka rrahur dhe e ka ofenduar me fjalë.

Jay Collins ka thënë që ai ishte i ftuar VIP në koncertin e Kevin në Philadelphia në vitin 2015, kur ishte marre në mënyrë të dhunshme dhe ishte ndaluar nga sigurimi.

Ai thotë që sigurimi i stadiumit e kanë dorëzuar tek sigurimi i Hart, të cilët e kishin shtrirë në tokë dhe e kishin goditur në kokë.

Jay po kërkon më shumë se 50 mije dollarë dhe ka thënë që Kevin duhet të marrë përgjegjësi për njerëzit e tij.