Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Enca Haxhia ka ndryshuar kaq shumë ndër vite sa i përket pamjes së saj.

Ajo ka kryer disa ndërhyrje kirurgjike sigurisht për tu dukur sa më e bukur dhe tërheqëse- shkruan Indeksonline.

Enca poashtu ka shtuar dukshëm në peshë, porse në të shumtën e rasteve përdor efekte fotoshopi për t’i feshur ato, së paku në fotografi.