Ndonëse në shikim të parë, rrepat duken si një ushqim jo shumë atraktiv dhe me shumë shije, në fakt ato kanë shumë dobi dhe të mira për organizimin e njeriut.

Më poshtë, përcjell lajmi.net do të kuptoni cilat janë të mirat e rrepave:

Luftojnë aneminë

Përmban shumë minerale

Ndihmon në absorbimin më të mirë të kalciumit

Pastron trupin

Vepron kundër sëmundjeve dhe tumoreve

Rikthen gjakun dhe ul shtypjen e gjakut