Duke filluar me iPhone 6, Apple e bëri të mundshme që iPhone të mbushet nga 0 në 100% pothuajse dy herë më shpejtë.

Por, a e keni ditur se mund ta mbushni iPhone tuaj më shpejtë se zakonisht?

Duhet ta dini se rezultatet ndryshojnë varësisht se sa e vjetër është bateria e celularit tuaj, ose sa mirë e keni mirëmbajtur atë.

Këtë duhet ta bëni:

Vendoseni celularin në “airplane mode”. Kjo do ta shkurtojë gjithë aktivitetin i cili shpenzon baterinë tuaj, transmeton Gazeta Express.

Më pas, përdoreni një mbushës muri të iPad, pasi që ai është në gjendje të përçojë më shumë elektricitet për sekondë në celularin tuaj.

Më pas, filloni mbushjen dhe lëreni celularin tuaj vetëm. Sa më shumë që ta ndizni ekranin e tij, aq më shumë bateri do të përdorni.