Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez janë në mesin e çifteve më të përfolura në shoubizin ndërkombëtar.

Ata shihen të pandashëm në çdo paraqitje publike, ashtu siç është edhe ajo e fundit.

Në një vikend të zakonshëm, duket se çifti dalin të argëtohen pas tërë javës së ngarkuar me angazhime.

E fotografuar përkrah partnerit, Jennifer dukej si një vajzë në të 20-at e saj, kurse Alex një bashkëshort i kujdesshëm për të.