“Sakrifikohu për lojën e famës”: Rachel McCord ka treguar trupin e saj të jashtëzakonshëm dhe këmbët e bukura derisa ka pasur të veshur të brendshme të zeza

Kështu ajo e ka promovuar librin e saj të ri derisa për të ka bërë edhe një foto sesion në Malibu.

E veshur me bikine të zeza që duken si veshje të brendshme ajo ka dal në mes të rrugës, duke treguar trupin e saj të jashtëzakonshëm dhe marrë poza seksi para kamerave.

Biondja bukuroshe, e cila është motra e aktores se serialit 90210 AnnaLynne McCord, ka pozuar edhe para një makine me modë të vjetër derisa promovoi librin e saj më të ri “Slay The Fame Game”.