Vajza e Ismail Kadaresë, Besiana, ka zgjedhur Dhërmiun për të kaluar disa ditë pushimi këtë vit.

Fotoja e publikuar nga “Panorama” tregon Besianën me kostum të kuq banjoje dhe syze, e fotografuar pa mendje, në një pozë të atillë që duket sikur po mban një qëndrim kryelartë.

Besiana ka ardhur në Shqipëri nga SHBA, ku përfaqëson vendin e saj si ambasadore e përhershme Kombeve të Bashkuara në New York.