Filmi i fundit ku u paraqit Leticia Calderon ishte ‘Mujeres de negro’ në vitin 2016, që tregon ngjarjen e tre grave që vendosin të vrasin burrat e tyre në kërkim të aventurave të reja.

Një nga aktoret më të famshme të telenovelave meksikane Leticia Calderon publikoi në llogarinë e saj në Instagram disa foto me familjen e saj.

20 vjet më parë ajo ishte protagoniste në serialin ‘Esmeralda’ e sot është nënë dhe ka krijuar familje.