Janë larg kohët në të cilat Kesha çmendte fansat me këngët e saj dance-pop dhe fizikun prej modeleje. Në moshën 30 vjeçare ja tek e shohim teksa del nga një qendër Spa, ku shfaqet me pantallona të shkurtra barkun e shëndoshë dhe fytyrë të fryrë.

Nga ana tjetër vitet e fundit kanë qenë jo shumë të mira për të. Në 2014 ajo u shtrua në spital për disa probleme me stomakun dhe në të njëjtën kohë akuzoi, producentin e saj Dr.Luke se e kishte përdhunuar, por më pas e humbi çështjen.

Disku i ri ‘Rainbow’, i cili pritet të dalë në 11 gusht mund të përfaqësojë rilindjen e saj dhe një motiv më shumë për të gjetur linjën e një herë e një kohe.