Kur përballesh me gruan në dhomën e hotelit, ndërkohë që je duke pritur një prostitutë. Një burrë nga Illinois i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u shokua kur prostituta të cilën e kishte porositur përmes një faqe interneti doli të jetë gruaja e tij me kanë 19 vjet martesë.

Ai kishte qenë duke i përdorur ëeb-faqet për t’i siguruar shërbimet e prostitutave dhe t’i takojë ato për seks në motelet e zonave fqinje, shkruan Telegraph Sun.

Fundjavën e kaluar , ai i kishte thënë gruas së tij që po dilte të pinte me kolegët e punës, kur në realitet po udhëtonte për në motelin që gjendej në rrethinën e qytetit.

Pasi kishte shkuar në motel, kishte telefonuar për t’i ardhur prostituta, pasi kishte parë profilin e një gruaje “27 vjeçare” e cila e kishte reklamuar vetëm trupin e saj.

Ai e kishte lënë një takim me të në motel dhe disa orë më pas, kur ajo arriti zbuloi se gruaja e tij punonte si prostitutë.