Elgit Doda, kompozitor i shumë hiteve ka bërë një postim mjaft të çuditshëm në llogarinë e tij në Instagram.

Ai ka ironizuar me kontratat e reja të Baby G dhe Kidës me Sony Music.“Kam nja 2 lopt e mija, I kërkon Sony Music për ti mjel”

Kështu shkruhet në postimin e bërë nga Elgiti. Ndërsa Kida sot ka bërë promovimin e këngës së parë nën ombrellën e Sony Music.