Katy Perry dhe Orlando Bloom duket se janë kthyer sërish bashkë. Ylli i muzikës dhe aktori i famshëm janë fotografuar në koncertin e Ed Sheeran në Los Angeles.

Më herët Katy Perry kishte deklaruar:- “Është mirë të mbash pranë personat që dashuron”, por pa e sqaruar se çfarë kishte ndërmend të thoshte me këtë deklaratë.

Duket se këto dy prova forcojnë thashethemet e mediave rozë se ata i janë rikthyer dashurisë së vjetër.