Një nga pasanikët e Australisë, i quajtur Travers Beynon synon të rivalizojë me Dan Bilzerian.

I njohur me nofkën “Candyman” ai poston vazhdimisht foto nga jeta e tij e shfrenuar.

Këtë herë ai e ka çmenduar internetin pasi postoi një foto të gruas dhe dy dashnoreve të tij të zhveshura.

Gruaja e tij thotë se e pranon këtë stil jetese.

Por gjyshërit e fëmijëve të tij janë të shqetësuar.