Kur Kim Kardashian kishte dyshime për lidhjen e saj me Kris Humphries, para martesës, Kris Jenner kishte provuar që ta tërhiqte të bijën nga vendimi i saj.

“Një natë përpara, nëna më tërhoqi anash, jashtë kamerave dhe më tha ‘Ky nuk është për ty’”.

“Ti nuk shkon askund dhe unë merrem me këtë punë”, i kishte thënë e ëma, Kim-it.

Ajo më tej ka treguar se kur kishte marrë vendim për divorc e dinte se të gjithë do të thonin se krejt këtë e kishte bërë spektakël.