Ka përmbyllur tashmë turin e suksesshëm veror për t’i pasur disa ditë pushim dhe pranë familjes në Gjermani.

Sidoqoftë, kjo nuk nënkupton në asnjë mënyrë që këngëtarja Dhurata Dora të shkëputet nga fansat e saj të shumtë.

Të paktën në rrjete sociale, ajo po vazhdon të jetë aktive duke postuar imazhe të ndryshme nga përditshmëria e saj. E një i tillë i publikuar sot ka lënë përshtypje të madhe.

Dhurata i ka lënë fansat e saj gojëhapur me pamjen mbresëlënëse në fotografinë e re ku shfaqet në një selfie në veturë.

Global