Dy gra kanë rrahur një burrë gjysmë të zhveshur me karrige duke e poshtëruar publikishit.

Dhe këto gra nga Kina ishin bashkëshortja dhe e dashura e tij. Të dyja kanë bashkuar forcat duke e rrahur në mes të rrugës. Video e kaosit është filmuar në një lagje banimi nga dëshmitarët, përfshirë edhe fëmijë, të cilët kanë shijuar ‘shfaqjen’ në maksimum dhe qeshnin me atë që po ndodhte.

Sipas shpjegimit të videos të postuar në Weibo, gruaja me të zeza ishte bashkëshortja ndërsa ajo me të zeza e dashura.

Burri u përpoq që ti ndalte dhe të luftonte por pa sukses, pasi përfundoi nudo në mes të rrugës.