Nga Rihan Bilali

Pasi u formua Qeveria dhe u ndanë postet ministrore dhe eshalonet tjera, filluan që brenda natës të punësojn personat që janë të afërt me Ministrat e Zv. Ministrat.

Persona që gjatë kampanjës zgjedhore e kishin frikën e deklarimit publik që mbështesin partin politike që sot është pjesë e qeverisë. Personat që nuk kursyen asgjë nga vetja duke qenë aktiv dhe kontribues në çdo kohë në çdo moment, sot janë të neglizhuar e mospërfillës nga vendimet që ndërrmarin individ të caktuar.

Vallë, vërtet mendoni që Qeveria dhe postet janë të përjtëshme? Vitet ikin sa hap e mbyll syt e zgjedhje parlamentare do kemi sërisht. Aktivistët kontribues do largohen një pas një! Sot jeni në pozitë dhe nuk i shpërbleni meritorët e kontribuesit që fal angazhimit të tyre sot jeni në pozita udhëheqëse.

As dasma e as mortja nuk bëhen vetë, e besa as kampanjat zgjedhore nuk bëhen pa njerëz. Ju prift e mbara!