Një gjë e tillë ka ndodhur në Little Rock, Arkansas, në mëngjes, kur një kamion derdhi ngarkesën e tij në mes të autostradës.

Sipas Associated Press, ekipet e Departamentit të Transportit mbyllën disa korsi për rreth katër orë për të pastruar rrugë.

Pamjet e helikopterit tregojnë një copëzim të madh të përbërësve të picerisë, kartonit dhe naftës që shtrihen në një hapësirë të madhe në vendin e rrëzimit, shkruan Gazetametro.net.

“Ka salcë picash, ka djathë, është gjithandej, në të gjithë autostradën”, tha zëdhënësi i departamentit, Danny Straessle në AP në një video lajmesh.

“Për fat të mirë, nuk kishte asnjë dëmtim”, tha Straessle.