Një burrë është rrëzuar në një kanal në ofiçinën e një automekaniku në Kamenicë.

Viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe ka ndërruar jetë në QKUK.

Me vendim të prokurorit trupi i pa jetë dërgohet për obduksion ndërsa i pronari i ofiçinës dërgohet në mbajtje.