Duket se këngëtarit kanadez Justin Bieber nuk i shpëton asgjë, sidomos kur bëhet fjalë për vajzat e bukura.

Justin mund të jetë shumë I zënë me aktivitete muzikore megjithatë ka kohë edhe për rrjetet sociale dhe pse o të vlerësojë vajzat e bukura që i shfaqen në rrjetet sociale.

Sipas një punonjëseje të Fitness on Broughton, Justin Bieber i ka shkruar palestrës pasi ka parë foton e vajzës në faqen në Instagram të palestrës.

Sipas Jessica Gober, Bieber ishte goditur aq shumë nga postimi i palestrës sa u kishte shkruar atyre për identitetin e vajzës.

“Sapo ndodhi… Justin Bieber sapo i shkroi palestrës ku punoj dhe e pyeti kush isha hahahaha”, shkruan ajo në Tëitter.